Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Potansiyel OBO alarmı... Bugün olmazsa yarın da gerçekleşebilir...
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
çok kısa vade...64.000 üstü piyasa kuvvetlenir....
63.700 altı zayıflar......teknikler ucube yaratıklar gibi....kimse göremesin diye mi..
karanlıkta ormandayız yine......
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
piyasa önceden bilinen beklenen risk-gelişmelerin fiyatlamasını son ana brakmazmış...
bu durumda şöyle bşir soru soralım
- AB Yunanistan'ı kurtarırsa mı, kurtarmazsa mı borsalar daha çok düşer
ehueheuheue
5 dak analiz,
des 63500
dir 63925 geçilirse üvvvv
son durum satış baskısında düzelme eğilimi,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Hay Allah...125 pivan verdim,hala sol elim kaşınıyor...![]()
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Diyorumki;iki yumurta tokuşturuluyor ve birisi kırılacak,bunlar kıta olsun..![]()
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri