Sayfa 445/13018 İlkİlk ... 3453954354434444454464474554955459451445 ... SonSon
156216 sonuçtan 5.329 ile 5.340 arası

Konu: 1.VoBjektif Seans Odasi

Teşekkür Teşekkür 
    17.466
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    20.796
    Toplam Teşekkür
    7.064 Yazısı Teşekkür aldı

Sn uzman psikolog hoşgeldiniz

seans içinde piyasa ile ilgili yazılara odaklandığımdan yeni farkettim gelişiniz

Walla topiğe bir psikolog gelmesi iyi oldu bence, benim durumum nedir?

Sizi yeni farketmiş olmam konsantrasyon bozukluğumu, yoksa yüksek konsantrasyondan dolayı algılayamama problemi falan mı? dalgınlık vb gibi ?, saçmaladım mı? saygılar.

Teşekkür Teşekkür 
    17.466
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    20.796
    Toplam Teşekkür
    7.064 Yazısı Teşekkür aldı

Sn uzman psikolog hoşgeldiniz

seans içinde piyasa ile ilgili yazılara odaklandığımdan yeni farkettim gelişiniz

Walla topiğe bir psikolog gelmesi iyi oldu bence, benim durumum nedir?

Sizi yeni farketmiş olmam konsantrasyon bozukluğumu, yoksa yüksek konsantrasyondan dolayı algılayamama problemi falan mı? dalgınlık vb gibi ?, saçmaladım mı? saygılar.

Teşekkür Teşekkür 
    24
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    161
    Toplam Teşekkür
    85 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı Vob Tüccarı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben yanıtlasam sanırım meslektaşım kızmaz.Neden oldugunu bilmiyoruz , genel kanı beynimizdeki nörotransmitter maddelerindeki işlevsel bozulma ,yakın akrabanızda bu durum varsa riskiniz artar.
    anladim tesekkurler.Buyuk oyunculari dusunemiyorum, efg kesin mani depresif bence.
    Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

TANRIDAN TEK DILEGIM BENI SENSIZ BIRAKSIN

Teşekkür Teşekkür 
    24
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    161
    Toplam Teşekkür
    85 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı Vob Tüccarı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben yanıtlasam sanırım meslektaşım kızmaz.Neden oldugunu bilmiyoruz , genel kanı beynimizdeki nörotransmitter maddelerindeki işlevsel bozulma ,yakın akrabanızda bu durum varsa riskiniz artar.
    anladim tesekkurler.Buyuk oyunculari dusunemiyorum, efg kesin mani depresif bence.
    Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

TANRIDAN TEK DILEGIM BENI SENSIZ BIRAKSIN

Teşekkür Teşekkür 
    6
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    3
    Toplam Teşekkür
    2 Yazısı Teşekkür aldı

Bir haftadır izliyorum tepki bekleyipta uzun açanlar yaklaşık 2500-3000 puan kaybettiler yön aşağı iken neden bu kadar uzunda ısrar edilir anlamış değilim.Eğer günlük al sat yapmayacaksak mantıklı olan kısa açıp beklemek...bir kez denedim 700 puan verip çıktım uzunda...dönüşü görmeden uzun bence daha riskli dibin dibi var bu aralar dikkat etmekte fayda var....herkese bol kazançlar..iyi haftasonları.

Teşekkür Teşekkür 
    6
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    3
    Toplam Teşekkür
    2 Yazısı Teşekkür aldı

Bir haftadır izliyorum tepki bekleyipta uzun açanlar yaklaşık 2500-3000 puan kaybettiler yön aşağı iken neden bu kadar uzunda ısrar edilir anlamış değilim.Eğer günlük al sat yapmayacaksak mantıklı olan kısa açıp beklemek...bir kez denedim 700 puan verip çıktım uzunda...dönüşü görmeden uzun bence daha riskli dibin dibi var bu aralar dikkat etmekte fayda var....herkese bol kazançlar..iyi haftasonları.

Teşekkür Teşekkür 
    0
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    84
    Toplam Teşekkür
    54 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı nyse-dj Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    macd_bb diye bir indicator varmis bunu nasil metastockda yazabiliriz. bir dokuman var ama esignal icin bende.
    e-signal dokümanında kodu okunabiliyorsa gönderebilirseniz bir bakarım..

Teşekkür Teşekkür 
    0
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    84
    Toplam Teşekkür
    54 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı nyse-dj Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    macd_bb diye bir indicator varmis bunu nasil metastockda yazabiliriz. bir dokuman var ama esignal icin bende.
    e-signal dokümanında kodu okunabiliyorsa gönderebilirseniz bir bakarım..

Teşekkür Teşekkür 
    106
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    90
    Toplam Teşekkür
    64 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı serkanyurttas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben Bunlarin Ocak Vadede 2200 Arbitraj Yaptiğini Bilirim Ilk Gün Işte Insanlari Kandirmanin En Iyi Yolu Bak Fark çok Demekki Piyasa Yukari Gideceğine Inaniyor Geç Bu Hikayeleri Piyasa Yapici 74000 44000 E Nasil Geldiyse öylede Düşecek şimdiden Longlayanlar Oldu Olacak O Da Bunu Istiyor Zaten Onun Görevi Bu Ve Ocak Vade Düşüşe Başladiğimiz En Yüksek Noktayla Başlamiştir HEMDE 2200 ARBıTRAJLA

EVET ARKADAşLAR BU YAZIYI OKUMAYAN KALMASIN

SN vob tüccarına tekrar teşekkürler

Teşekkür Teşekkür 
    106
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    90
    Toplam Teşekkür
    64 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı serkanyurttas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben Bunlarin Ocak Vadede 2200 Arbitraj Yaptiğini Bilirim Ilk Gün Işte Insanlari Kandirmanin En Iyi Yolu Bak Fark çok Demekki Piyasa Yukari Gideceğine Inaniyor Geç Bu Hikayeleri Piyasa Yapici 74000 44000 E Nasil Geldiyse öylede Düşecek şimdiden Longlayanlar Oldu Olacak O Da Bunu Istiyor Zaten Onun Görevi Bu Ve Ocak Vade Düşüşe Başladiğimiz En Yüksek Noktayla Başlamiştir HEMDE 2200 ARBıTRAJLA

EVET ARKADAşLAR BU YAZIYI OKUMAYAN KALMASIN

SN vob tüccarına tekrar teşekkürler

Teşekkür Teşekkür 
    0
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    3
    Toplam Teşekkür
    2 Yazısı Teşekkür aldı

bu imkb de long taşımak akıl karı değil.hiç banamısın demiyor destekleri yerle bir ediyor..ne 200,260 haftalık ortalama,ne en tepeden %38 lik düşüş hiç bişey dinlemiyor..98 krizinden bu yana ilk defa haftalık RSI 30 altında kapadı, durum çok ciddi sanırım biz long sevdasından vazgeçsek iyi olucak..bunlar endeks sıfır olana kadar verecekler

Teşekkür Teşekkür 
    0
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    3
    Toplam Teşekkür
    2 Yazısı Teşekkür aldı

bu imkb de long taşımak akıl karı değil.hiç banamısın demiyor destekleri yerle bir ediyor..ne 200,260 haftalık ortalama,ne en tepeden %38 lik düşüş hiç bişey dinlemiyor..98 krizinden bu yana ilk defa haftalık RSI 30 altında kapadı, durum çok ciddi sanırım biz long sevdasından vazgeçsek iyi olucak..bunlar endeks sıfır olana kadar verecekler

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)