gol olur .. 71000 kapatır tahminim .. çok düştü yeter a* .. eheuhue h![]()
gol olur .. 71000 kapatır tahminim .. çok düştü yeter a* .. eheuhue h![]()
2013,00
tepki veremiyoruz.. gözlerini 63.300 e diktiler galiba![]()
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
selçuklu hazır ol.........
basıs serbest....
bbbbbbbbbb basın uşaklar.....
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
900 kısa ..efg aldığını satsın bence 59000 falan kapatsın .. üvvvv ...
2013,00
On the way......
uLAN ULAAAANNNNN grafik bozulmaya başladı!
yaw birisi matriksten VOB grafiği gönderebilir mi.
5-15 farketmez.
sabahtan beri olan formasyonu bi görmek istiyorum da.
benim acilen vınn türü bişeye geçmem lazım.![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri