64600 shortlar 63875 ten long oldu en tepeden kapatırız bugün![]()
ta bıraktığım 63825 gerçekleşmiş, ulam, niye olmuş, 120 lik ten baskı yemiş, kaçtan yemiş, birisi özetlerse kısa ne oldu, gap var, grafta, inme gelmiş mi, yoksa gerafımı güncelliyim,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
bu arada short stop 64400 !
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
925'den bir grup daha long... Stop aynı yerde: 675
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Karsı bacaklar manyak calısıyor varyaa, en basta Garan, İS ,tera meksa, mira ,credit bole işcilerim olsun abd yi bile somururum yemin ediorum helal olsun.. EFG goz boyama asıl parayı yukardaki kurumlardan vuruyorlar cakallar..
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Alıntı:
Astatin Nickli Üyeden Alıntı![]()
hheeeyttt geri geldim..noli la burda...1 saat içinde 64200, 2 saat içinde 63700 görülecek..kapanış 63200 altına olacak..hhööytttttt...
Alıntı:
mbm Nickli Üyeden Alıntı![]()
asti selçuklu benden bu kadar.. gerisini siz basarsınız herhalde...
ben bi keyif cigarası tüttürüp geliyorum...
plans..ilk mesajın saati 14:33 dü..oğa göre
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri