Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
xu100 de 51.800 geçilirse saatliklerde TOBO olacak![]()
ok... kaçmak yok ama...
başladım ben basmaya... efg yi kıllandıracam şimdi..
oda aldıklarını verirse..63000 kapatırız...
hadi bismillah..3 er 5 er veriyorum..
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
vurun uşaklar
ahada jerfinin dediği yere getirdim...
gerisi sende asti.. asıl biraz....
Çok Uzman
15 daklık SATA gecti bnm ama guvenemıyorum yınede bunlara sert satıs beklemıyorum bugun.. 15.15 de data gelicek kotu olacagını sanmıyorum onunda.. ama bi yerdende Garan a neden basıyorlar bu kadar suanda endeksin garana gore 63500 de olması gerek demeden edemıyorumda.. ozaman ısc yıde garana yaklastırın tam olsun dımı ama![]()
64400`ün altini görmeden sort acmayacagim simdilik...
selçuklu şu kısa grafigini atar birazdan..
yere doğru giden yılan vardı ya o..
Kırın su 625 i lanet gitsinsolugu 200 de alalım azcuk .. sıkıldım zirvede dolasmakdan bu havalarda soguk oluyor o yereler
)
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri