Teorik fiyatin da üzerindeyiz, spot biraz asagida kaldi...
Teorik fiyatin da üzerindeyiz, spot biraz asagida kaldi...
64550 istop...
kademeli kısa yukardan... ilk parti...64725
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
dün son 10 dk da pozisyon alarak iş almışız başımıza
dünkü 63375 kısalar flat 64600 den..
63800 e şartlı satış emri ve mola..
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
dünde belirtmiştim, şimdi sıra 120 lik te, 120 lik ten bir baskı gelecek,kaçta gelecek,
buraya kadar zaman dilimleri kendi aralarında pazarlarını ouşturdular,
dün 30 luk ve 60 lıkla geçirdi zamanını, sıra 120 likte, tabi bunu günlk takip edecek,
iyi bir pala günlüğede dokunur, bunun yeresi 65100-66000 ve nihayet 67000 yersinde, bu iyi pela yereleri, pela o kadar iyi deyil, haber olmadan gidemez oralara, yalan lazım,..
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
bende sınırda kapandı dün enorton.
stop yazmıştım 63775 e maksimum 750 gördü
kısmetten çıkmış bi tarafımız
ama hedefim 63800 ve üzerini satmaktı zaten zira sadece stop şartı oluştu bende,long için hala zaman lazım göstergeye..
sabah açılışla stop olmak gerekiyordu olmadık.beklentilerin üzerinde iyimserlikle başladık..
sağlık olsun,önümüzdeki maçlara bakıcaz![]()
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
bi günlük pasta atan olsada ağzımız sulansa![]()
efg nin alışlar kaç oldu ? delı gıbı alıyo adamlar..
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Dün geceden kalan long'lar stop ve 64.550'den short denemesi... Biraz kazandım ya çarpılmazsam rahat edemem şimdi...![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
725 sortum gerçekleşti, sırada 900 ve 65075 var, bunun üstüne atarsa vuruşma başlar pelayla, kendi bilir, her durumda çıkyoruz zaten su yüzüne, tahta gibim oldum artık, o barnak ucuyla suya itiyor, ben diğer yereden su üstündeyim, bunun parasının hepsini alacam, kilit vurdurana kadar bu böyle, ........
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Şu an 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 konuk)
Yer imleri