sendemi brütüs, bendede 775 ve 925 ler long kaldı, ama peşin satış yöntemi ile veririz onları, hem dahada değerlendiler yavızım, bu arada şu ortalamaların, eyi iş çıkartıyor, disiplinli uygulamanı da ayrıca tebrik ederim,.....
son haliyle çızgıdaydı, diğer tarafa aşması kuvvetle muhtemeldi,........tek gömlekse doğru yaptığın, ama ben her birim mala 175 - 200 puvan açıyorum, geleni veriyorum, elimde kalan olursa ısrarcı oluyorum, ......
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
patronaj hele bir ses ver yaw,......
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
spota fazla para girişi olmadı, yal dow konusunda bu gece 10100 leri deneyecegini dusunuyorum futurelarında 10080 den oteye gidecemeyegini dusunuyorum.. fazla rehavate kapılmayın Ayı tuzagı bunlar ayı piyasasına girdik coktaan, 64200 ort. ile Satış suan için makul gorunuyor bana vobda, dow için de 10100-150 nın otesini gormuyorum.!
fiyat 63200 ken dışarı çıkmak zorund kaldım ..64000 e istop yazmıştım...15 dklık ziestem son barda al vermiş **...sisteme ters kaldık geceye gayrı ihtiyari...üwwwwww
SELÇUKLU PATRON hoşgeldin...volposta yazdığım mesajdan turstın sanırsam![]()
BANGA mühim
cümleten hoşbulduk .. vobu bırakmadıkça bu forumuda bırakmayacam ... 2 günlük ara için herkesten özür dilerim ... geceye long düşünüyordum ama .. pela show yapınca short girdim .. tahminim .. shortlar gol olur .. longlar badem olur ..
2013,00
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri