Bence endeks serbest dusus trendine girdi. 46 binler bile hedefde olabilir. dikkatli olmak lazim.
Bence endeks serbest dusus trendine girdi. 46 binler bile hedefde olabilir. dikkatli olmak lazim.
Dünkü kadar satış iştahı yok vobda o yüzden geceye long,yarın karar verecez artık yöne?
iştahları artarsa flat girerim son kararım gibi
Stop'um patlamadığı sürece geceye long... Patlarsa flat...
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Ulem bu kapanış ekibinin performansı düşmüş, herkes shortamı geçti yoksam?
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Neyse trend bitinceye kadar pozisyon KISA . herkese iyi aksamlar.
sanki LONG ları silkelediler gibi...gibi gibi...çoğunluk DOW a bakıyor...yaptı hareketini diye düşünüyor...ama...aması var işte...
neyse izleyelim bakalım...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
dow costu, uwwwww
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri