huzunlendik...
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
long için her şey çok açık,
bu priyod için 375 ve üstü olursa önü açık,
yok 375 altında kalırsa, bi dahaki periyodu kovalıyacak, 13 dakkası kaldı,
buralarda muhalefet yapması yani 275 lerde, güçlü durduğunu gösteriyor,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
kısa devam... yemişim uzunu... h ahhhaaahaha
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
bu kadar şortcu varken pala aşağıya yürümez şimdilik.. yoksam o psata yalan mı...
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
yani sabahda yazdık, 60 lık direnç, 65850 de ağnın oraya gitmesi şu aşamada zor,
öle ise direnç yerini değiştirmesi gerekiyordu, bu da 63650 olarak yenilenmiş gözüküyor, yani yukarı atak buralara olacak,aşağısıda 62350 de bu ne demek, ağa için oynaş bandı demek, 1300 puvanlık oynaş bandı, işte bu band kırıldığında yeni trend başlayacak,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
63150 gün boyu destek olarak çalıştı..
şimdi kırarsak sabah gab ini geri alabilir piyasa..
ayrıca dow un 120 puan + sına verdiğimiz tepki güdük ötesi kaldı..
gün sonuna long kalmak stres yapar gece ki ben bu akşam halısahadayım ve stres performansımı etkiliyor
eksiye geçersek gözü karartıp short girerim o da ayrı..
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
Şu VOB'daki entrika, katakulli, heyecan hiçbir yatırım aracında yok yaw... Yatay giderken bile tırnaklarımı yediriyo nemıssız...![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri