kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
300 den flat... geceye de flat... aslında içimden yine long girmek geliyor da, dow bu seviyedeyken yemiyor..)
dow yine 10000'un uzerinde, uwwwwwwwwwwwwwwww
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
Destek köstek hikaye bunlar, yuakarı hareket olsa ne yazar, kaç puan yukarı gidecekde düşüş devam etmeyecek, yataya aldı işte mubarek, ikinci dalgada spot 30 soluğu 56000 de alır diyorum, saygılar.
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Tom ipini kopardı gitti,baharda dışarı ilk çıkan dana gibi...![]()
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
17:00'de veri var... Ne olduğu önemli değil, veri olduğunu bilmek yeterli...![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
63350 den long..bugünkü ilk işlem..
Bugün 61500 e kadar düşüş bekliyordum, olmadı, olur bişeyler, demekki zopayı yarın yedireceklerbelli olmaz akşama daha çok var, saygılar.
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri