şu dolareyi de kaydırsak, kubbak yapsak, lasakda yessek, esas ondan yessek, tasse, tasse, çıtır çıtır, kavursak yisek, hep kazansak, tüketsek diyyom,
şu dolareyi de kaydırsak, kubbak yapsak, lasakda yessek, esas ondan yessek, tasse, tasse, çıtır çıtır, kavursak yisek, hep kazansak, tüketsek diyyom,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
63800`den cok yakin istoplu kisa acacagim...
7. kez boşaltacağız galiba, çok geberikler, hani ben diyorum, kamyonların hepsi gitsin, bir çırpıda, hani 625 den 925 yaptımı bitiyor zati, zor bir şey deyilki, ağa ve ekibi için,...mümkün yani, olanaklı, possible,......
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
200 puan eksi makas ..! cakallık yapıyorlar dikkat
çok fena ucunu gösterdi öle bekliyor, ben annamam malımı satarım keyfime bakarım, ......isterse te örekesine kadar yolu var,
bu gün kafayı dinleyecez, öle ne bu yok dov du, don du, derken
62bini görmeden yukarı giderse ayıp olur.. tekniğe sığmaz... tepki hedefi ilk olarak 65 görünüyor..
Bence 65 binlerin uzerine giden bir hareket ise kalici olabilmesi icin 67 binin gecilmesi gerekir.
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri