Saatliklerde bu bölgelerde bir dip yapmayı başarabilirse dünkü diple karşılaştırıldığına yükselen dip yapmış olacak. O zaman PU'ları dikkate alırım işte...
Saatliklerde bu bölgelerde bir dip yapmayı başarabilirse dünkü diple karşılaştırıldığına yükselen dip yapmış olacak. O zaman PU'ları dikkate alırım işte...
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
uykumu getirdi piyasa![]()
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
saldırı felan varmı yine siteye, ......bağlantı sorunları başladı bende,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
GARAN..sadece BB nin altına indiği için basit bir tepki verdi ve aşağı salacak gibi duruyor yine..nedense içimde VOB un eksi kapatma ihtimali %51 miş gibi bir his şeettii
BANGA mühim
saldırı felan varmı yine siteye, ......bağlantı sorunları başladı bende,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
pelam nooldu topluca düşerkene kanını emdik galiba haha saldır bakalım![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
30 dk dır yazacam yazamıyorum endex bi tarafa kopacak çok sıkıştı yukarı niyeti yok ama zorla kolundan yukarı çekiyolar. biraz evvel 15 likler geçici sat verirken 5 liklere ala döndürdüler kopuş sağlam olacak olasılık yukarı stoplu elim tetikte bekliyom.
64.150 olası yukarı tepkinin hedefi bunun için 63.550 yi yukarı kırıp üzerinde kalabilmeli 63.150 aşağı kırarsa düzeltme buraya kadar demektir
5.kez kamyonu boşaltım, 6 ya gidiyoruz, boş oturana para yok valla,....
30 luk 10:30 dan beri alışta,
60 lık 63425 yeresinden, 15 :00 dan itibaren boş çerçevede,
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri