Daha önceki yazılarımızda, pazar oluşumlarından bahsetmiştik,
ve sistemlerin hepsi kendi pazarlarını oluşturdular, günlük haricinde, şimdi beklentimiz bu yönde olmalı, yani günlük bir tepki koymalı ve ardından tekrar aşağı itilmeli,....
dirençler şöle,
günlük 66975-67000
60 lık 65150-65825 (max)
özetle anlaşıldığı üzere gelecek tepkinin 60 lık sınırları dahilinde kalması satışın devamını bu seviyeleri geçmesi ise, algılamanın değişeceğini gösterir,......
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Aynen katılıyorum.. Nedense birçok yerde şöyle geçer "Kalabalığı takip etmeyin, kalabalık ne yaparsa tersini yapın". Halbuki trend takibi tamamen kalabalık ne yapıyorsa onu yapmaktan geçiyor. Şimdi 2 haftadır dünya alem short'luyor. Şimdi git kalabalığa uymayacam diye tersini yap ve o pozisyonu kapatma bak bakalım ne oluyor...
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
bizdede şair şöyle der....
basın uşaklar ....acımayın....
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
unlum,
Bu yine orasını burasını oynatmaya başladı..nereye bastığın,nereye gittiğini göremiyor...
Her tarafı oynamaya başladı...iç gıdıklıyor....![]()
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)
Yer imleri