sadece bugünkü piramitleri kapattım..geceye şort
sadece bugünkü piramitleri kapattım..geceye şort
BANGA mühim
metastok 9 versiyonu ,testleri yanlış yapıyormuş...bilgisi olan var mı...
garanti son dakikacıları,günlükçüleride avladı kapanışa yakın..
12 bin kontrata yakın kısayla kapadı günü..
haftalık ortalamanın 1000 puan altından kapadık..
cümleten iyi akşamlar !
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
Z.İ.S.D
uzlaşma 62725 oldu
Anket bugün erken açıldı yanlış oyladım, eğer longlarsam elim kırılsın
Herkese iyi akşamlar.
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
buğalıkdan istifa ediyorum..çok pis düşüyo..şortum..dow geberecek..spot 50000 altı kapadı..tepkiler seans içi..şort iyidir..
Cuma günü biz kapanırken fdow 9965, bugün biz kapanırken 9938 , fark -27
Cuma günü vob kapanış 64075, bugün kapanış 62725![]()
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
62550 ort. ile ceyrek porsiyon lonkneden cunku son fibo destegini calıstırdılar ve zorlama vardı resmen spota bakın 61800 e deger zıplatırlar demıstım seans içi 61750 den yangından mal kacırır gibi hareket cekmişler milleti nasıl paniklettiler kim bilir, ve x100 50.000 altı kapanıs cogu kişi dokulmusdur kesin en profu bile.. dun aksam cok bilmiş ekonomi programlarındaki uzmanların bugun ne yaptıgını cok merak ediyorum,trend hala yukarıymısda mış mış da mış mış ... yermi mahallemizin cocugu
cıkarsalar bni o programa off diyorum, ama 2 gun sonra AGA lar temizlerler beni ya neysee
![]()
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Yeni dünya düzeni, gap bu işi çözer,.......
Ben dolareyi 1.52 altı alırım, o kadarin,.........
alır tutarım,..........
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri