Alıntı Cerphin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
tam polimik insanıymışsın..

sen sazan'ın bull-fear sistemine burun kıvırınca ben de merak edip test ettim senin koyduğun sistemi.. ve sonucu görünce şoke oldum ve bu formülü kullanmak isteyebilecek insanları uyarmak istedim.. bu hali ile kullanılamaz diye.. yoksa kimseyi yada sistemi karalamak gibi bir niyetim yok, olamaz da.. bir insanın fikri neyse zikri de o olurmuş.. herkesi kendin gibi ard niyetli olduğunu düşünüyorsun yazık sana..

beni ve niyetimi bilen biliyor burada, sen hiç merak etme..
niyetinin art niyetli olmadığını biliyorum hatta tam tersi tüm iyi niyetinle karaladın sistemi.neyse farketmez.şoke olursun tabi 2009da 46bin puan vermiş komisyon dahil .son 2 senede 100binden fazla.ayda ortalama 4binden fazla.şoke olmamak eldemi.az puanmı 46000.sanırım sen ayda 4bin puandan fazla alıyosun heryerde söyleme gülerler.
senin kullandığın yada bildiğin sistemler kaç puan yapıyo bana onu söyle.bu hali ile bile kullanılır . ama dezavantajlarını saydım senin gibi yuvarlak konuşmuyorum.bi fikir beyan ediceksen bence bilgilerinle beyan et hislerinle diil.a dan z ye hatalarını söyledim.maksat iyileştirmekse iyileştirilsin o zaman yoksa ne duruyoruz burda.foruma sen chat yapmak için gelmiş olabilirsin ama biçok insanında gelme amacı farklı bilmem biliyomusun.
kimse yanlış anlamasın sistemi falan övmüyorum sadece ben bu sistemden para kazandım diyorum puanları çok cezbediyo insanı stop lossuda cezbediyo.ama piskolojime uymadı pek belki başkasına uyar belki.ama heyyy cerphin sen facia diyosan öyledir kullanmasın kimse