Alıntı enorton Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
rooks opt yapmadan n=3 sayısı ile kullanırsan saatlikte gayet tatmin edici bir sistem ama kimse tek başına bu sistemi al kullan diyemez. Ancak değişik yapıda 1- 2 sistemle beraber kullanılabilir bence... Ama yine tekrar ediyorum benim için at çöpe bir sistem değildir, herkesin trade tarzı farklı sonuçta...

Son paragrafına tamamen katılıyorum bu sistemin temel mantığı bence çok iyi ve geliştirilmeye müsait ancak neredeyse bir yıl oldu bu sistem burada paylaşılalı ve ben geçen süre içersinde malesef bir ilerleme kaydedemedim ve zaten uzun zaman önce de bu sistemi geliştirme işinden vazgeçtim...
n=3 e baktımda bikaç ay feci zarar yazmış.korkutur beni böyle şeyler.ama sözlerimi geri alıyorum çöpe atılmaz bu sistem ama çok ciddi anlamda geliştirilmesi lazım.
sonuçlar şöyle 15daklıkta: şubatta zarar yazıyo.eylülde -5000 zarar yazıyo.kasımda -3000. 2009 yılı için bu.diğer aylar çok iyi puan getiriyo.
60daklıkta: haberler kötü. ocak ve şubatta kar yok gibi bişi.ama zarar diil.ağustosta -3000civarı zarar. eylülde -4000 civarı.ekim ayı yine ocak ve şubat gibi. eylülü atlamışım o aydada hüsran -4000 zarar.kasımdada -3000

burdan çıkan sonuç 60daklıkta olmaz bu sistem ama belki geliştirilebilir.60daklık uygun diil demiştim voba.kesin olmaz demiyorum ama.iyi bir 60daklık olsa hiç fena olmazdıda zor işte bu piyasada.çok kıvarak piyasa.
15daklıkta bu sistem geliştirilebilir.
benim teşhisim böyle.başkalarıda eklemek isterse bişi eklesin.hatam varsa söylesin hiç çekinmeden.görelim hatalarımızı düzeltmeye çalışalım işte.
belkide bir tartışmanın sonucunda iyi bir sistem çıkar belli olmaz.en büyük arkadaşlıklar kavgalardan sonra olurmuş