Son yazılan olumlu ve yapıcı mesajlardan kendin için bir ders çıkarmadığın açık. Önce yine iftiralarına yanıt;
- Bir filtreyi ben kullanmıyorum demek, o işe yaramaz demek değildir (Biraz Türkçe)
-"sen hangi filtreyi kullanıyorsun" sorusuna "bende kalsın" yanıtı vermek; aylarca uğraştığım ve benim sistemime uyan filtreyi vermek istemiyorum demektir. Ama bunun hiç bir paylaşımda bulunmamak diye yorumlayıp buraya yazman ne demektir :" elindeki kodu hazır olarak armut piş ağzıma düş yapmadın bana vermedin öyleyse ben de böyle çirkefleşirim" demektir. (Az daha Türkçe)
Şimdi gelelim asıl konuya;
Foruma, başkalarını ve onların yazdıklarını karalamak yerine kendin bir şeyler yazarak katkıda bulunmak neden aklına gelmiyor. 2500 trading kitabı olan biri bunların %1 ini okuduysa (bildiğim kadarıyla kitaplar turşu yapmak için alınmıyor), foruma sayfalarca katkıda bulunacak birikime sahip olman gerekir. Hala katkılarını bekliyoruz.
-İsteyene kitapları verebilirim dedin. Önceki sayfalarda bir arkadaş isterim dedi. Evet bekleyenlerin var. Bekliyorlar. (Hem 2500 trading kitabı olup hem de bu işlerde yeniyim demek nasıl oluyor çok anlamadım ama önemi yok).
-Bir arkadaş senin talep ettiğin şekilde, senden sistem kodu istedi. Hala bekliyor.
-Sen, "bize ansiklopedik kitaplardaki bilgileri vermeyin onların feriştahıı bende var, bize tecrübelerinizle elde ettiğinizi yazın" demiştin. Biz 2500 kitapdaki ansiklopedik bilgilere de razıyız. Bekliyoruz
- 2500 kitaba sahip olacak trading tecrübesine ve ilgisine sahip birinin, her fırsatta, henüz 1 yıldır bu işlerin içinde olduğunu ve amatör olduğunu söyleyen bana karşı "tecrübelerini paylaşmak istemiyorlar" suçlamasında bulunması biraz garip değil mi
Forum saldırılarını ve karalamalarını değil, katkını bekliyor Rooks. Hadi bekliyoruz. Acele et, çünkü ben değil ama bazı insanlar, bildiklerini paylaşmadığın için sana karşı hakaret ve karalama yapmaya başlayabilirler.(Tanıdık geldi sanırım sana). İlk baştada sen kendine hakaret etmeye ve karalamaya başlamalısın. Öyle ya, insanlar senin istediği şekilde paylaşımda bulunmuyorlarsa hakareti hak ediyorlar. Ama zaten konu o noktaya gelmeyecek ve sen yukarıda senin vaadetmiş olduğun ve insanların talep etmiş olduğu katkıları yapacaksın. Bekliyoruz Rooks

yani daha önce kullanıp bir yararını görmemiş ama yinede önerebiliyo.kendisine sen ne tarz bir filtre kullanıyosun dediğimde oda bana kalsın.o sitedekilerin hiçbiri diil demişti sevgili paylaşımcı ruhlu arkadaşımız.sonuçta maksat bilgi vermekti dimi içeriği önemli diil.
)

Alıntı
Yer imleri