artık en son söylemek istediğimide söylim dahada konuşmicam parmaklarım ağrıdı resmen.
bir topic açılıcaksa sohbet topiğiyse sohbet edilsin banane.ama iş sistemler ve formüllere gelindiğindede ciddi olunmalı.gazoz kapağıyla oynamıyo bu borsa.ciddi paralar kaybediliyo veya kazanılıyo.
sayın sazan ve senden ve sizin kadar bilgili insanların yapıcağı doğru hareket harbi bir topic açmak gerisi oyuna girer insanların zamanını boşa çalmaya girer benim gözümde.
keşke sistemimi tam oturtsamda topicler açsamda bilgi verebilicek düzeye gelsem.bütün gün evdeyim yapıcak bişeyim yok borsayla ilgilenmek dışında.madem 14 şuabata kadar zamanı vardı bu topiğin oyun oynamak yerine olabildiğince bilgi verilseydi daha SAĞLIKLI OLMAZMIYDI?
haa biz topic açtık kuralları biz koyduk istediğimizide yaparız ister veririz ister vermeyiz vermekte zorunda diiliz hiçbişi söylemeyede hakkınız yok!! tavrına bürünmek çok doğru şahane hatta dimi.ama ben bunun aksini iddaa edip üstüne şöyle böyle olsun topic diyerek forumu baltalamış oluyorum.seans odası formundaki ankette bile insanlar dini politikayı falan seçmişler ilginç bir şekilde.herkesin sistemler cuk oturtulmuş heraldeki din ve politika hakkında konuşmak istiyebiliyolar.madem oturtulmuş boş vaktinizde topic açında bişiler öğretin... ölümlü dünya mezaramı götürüceksinzi fikirlerinizi.
Yer imleri