Haylojel nerelerde yahu..Görünmüyor?
Bu arada gerçek lisanslı anket burda
http://www.voborsa.com/forum/5-ocak-...68.html?t=5368
BANGA mühim
haftasonları yükseliş trendinde uzunken bile hep bir miktar tedirgin olmuşumdur.
genelde kötü olaylar hep haftasonu oluyor(kitapçık fırlatması, e muhtıra vs..). inşallah olmaz o ayrı konu...
neyse longcular siz yine de moralinizi bozmayın
iyi tatiller![]()
günlük
EFG hakka koştu, rahmet oldu yağdı... tüm pozisyonunu sattı üstede yeni kısa açtı.
tüm vade
evet görüldüğü gibi EFG artık sağ tarafta en üstteki yerini bırakıp sol tarafa geçmiştir. Yükselen trendin artık bittiğini söyleyebiliriz. Bana göre iş bitmiş ve düşüş trendi başlamıştır.
Vob'da teknik olarak 63900 dedik(100 günlük HO vurdu ve orada kaldı), çalıştı. verdiğimiz tüm formasyonlar hedefini buldu güzel bir gündü. Tam anlamıyla trendin kırılması için vob'da 63 bin altı, İMKB de ise 50500 altı olması gerek. Ama ben bu değerlerede kırıldı gözüyle bakıyorum artık...
Kış daha yeni başladı, üstümüzü sıkı giyinelim arkadaşlar. ve unutmadan "ayıdan kaçamazsınız"![]()
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
ve unutmadan, hacim ve para çıkışı bu düşüşü destekliyor ciddi anlamda...
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri