uzlasma?
uzlasma?
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
cümleten hayırlı haftasonları...kazanan arkadaşlara ,parayı çatırrr çuturrrr yemeler...kaybeden arkadaşlara pzt den b<aşlamak üzre uzuunn bi karlı işlem serileri dileklerimle...poz da olan arkadaşlara da sabırlar...bana da hafta sonu bordingenle stres atmalar ,atlamalar zıplamalar kartalkayanın daalarında...esenkalın...
--Eksiklik Kendi Özümde--
kapanış...
az biraz fark olabilir ama çok oynamaz.MTX dondu...belki 200/300 kontrat fark vardır...olan bu sofraya koyduk...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
yine buğayım..tepkiyi beklerken...üü..heehe..
Uzlaşma 64075 oldu
Herkese iyi tatiller![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
long girdim haftasonuna .... kara cumamı olacak ne halt olacak .. vay anasını ....
2013,00
Haftasonu anketi yokmu?
Yoksa gerenkmi yok![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
bu heyecanli ve yorucu seanstan sonra kimsenin anket acmaya takati kalmamis herhal..
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri