ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
63500-63600 haftalık desteği, oraya kadar düşerde, altında kapatırsa, haftayada 53500 artıkın.
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
brehh brehhh ii de bu aganın yaptıgı o.* resmen yahu boyle de basılmaz ki allahsız..
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Beynime flat sinyali geldi... 69500 Sanal Shortlar kapandı... 5300 puan kar
Benim reel portfoy sistem doğrultusunda, geceye de short *.*
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
hafta sonu bir yetkili çıkıp da "imf ile anlaşmıyoruz vazgeçtik" derse neden şaşırmayacağım acaba...![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
e son yüz fantezi olmuştu)kapandım son 10 sanıyede...
--Eksiklik Kendi Özümde--
şeytan yine sağdan sağdan üfürüyor al 2600 pıvanını bir günde otur kenara diye amma..bu kadar düşüş normal değil..hemide dışarılar böyleyken..kapanış sonrası bir haber v.s. mi gelcek acep...
BANGA mühim
cümleten iyi tatiller.
Haftaya uzun girdik hayırlısı,
son yarım saatte, müthiş baskı kuruldu bu bende longu ateşledi,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Haftasonuna şort....Bereket versin. En kötü günümüz böyle olsun forumcek..Kazananları teprik eder, kaybedenlere ise maç bitmedi diyerekten iyi haftasonları dilerim....Ayrıca; SUSADIM AZ Bİ WATERLOOOO
BANGA mühim
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri