ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
hayret yaaa...15 dklık sistem hala al vermedi....bbböööğğğykkkkkk (copy right & all right reserved by SAZAN)
BANGA mühim
düşüşte poz kapamayıp geri tepkisinde güç bela 700 800 puan karla anca pozunu küfürle kapatan kısacılar
uzunda bekleyip bayaa bı kazanan longcular
düşüşü kaçırıp sonna kısaya atlayıp tepkı de zarara gelıp küfürle kapanan shortcular
cok dustuk ıllakı bı tepkı dıyıp kapanan shortcular..
işte bu sebeplerle pala ,filmin başını ve devamını daha önceki gibi çekti..ama sonu daha önceki gibi bitmiicek kanımca bugün...tepki pzt..(tamamen psikolojik düşünüorum,teknik meknik diil...milleti kısada dökcek ki vercek..tam istediği ortam)
şahsi fikrimdir..lütfen kimse etkilenmesin![]()
--Eksiklik Kendi Özümde--
325 ve 400 uzunlarım giderse çok güzel olacak, çünkü sırada 60 küsküsü var, yeşili geldi, bu alımdır, kırmızısıda baskı, şimdi kırmızıda sıra kaçtam gelir, bilemem,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
uzun için çok şey eksik hala
sayma 64.700 altına olan sarkmayı, hayla tepik pile olmadı ki.
şu anki geri çekilme taze longcu dökme ise...
vışşşşşş
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
yukarda yazdıım,marttan beri bütün yatırımcıların alt benliine işledi.onların içinde artık bi yatırımcı daha oluşturdu pela..aman haa diyen..kolay diil .nerdeyse 1 sene ,o ikinci yatırımcııyla yasamaya alıştık (ben de dahil)..onu önemsiyoruz.
işte bundan kazanacak...çünkü o 2. yatırımcı beynımızdekı,artık palanın bacağı halıne geldi...
--Eksiklik Kendi Özümde--
FDOW delikanlılığa sığmayacak hareketler yapıyor..
Dur bi yönün belli olsun be kardeşim ya... Hop aşşa hop yukarı...
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri