625 long stop .. 550 kısa ... 400 ort uzun yaptık hamdolsun .. .![]()
2013,00
böyle işte tuzak muzak her yol var, 425 -475-550 775 verildi,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
bunlar çok puşt, çok, işin heyecanıda burada,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
ben yusuf oldummdunku kayıptan sonra, şimdide gıremıyorum bır tarafından, ama bu daha da gıtmez aşağı, ispanyanın iflasına kadarr
![]()
![]()
sevgili boz ayı sakinleş ve böyle oyunlara gelme bence.klasik kro lafları bunlar gel mekanıma benzincime pompacılara seni dövdürtim falano gelsin senin mahallene pompacıları alıp birazda benzin getirsin banada adresi verin bende gelimde arabamın benzini azaldı fullleriz
her horoz kendi çöplüğünde öter bırak çöplüğünde ötsün tavuklar sen puanlarını almaya bak.2 dakikada 500 puan düşüp 700 puan çıktı zaten noluyo bu piyasaya
Hay böyle şansın da böyle matriksin de ***********************
veri paniğindne nasiplenmek için 300 e şort kavır emir yazdım...veri gelemen az önce MTX kitlendi...fiyat 350 görüp deönmüş ben açtığımda 850 olmuştı bile..** ** **..en kötü 500 e çeker kapardım...** ** **
BANGA mühim
65.100'den long denemesi... Tamamen deneysel, hiçbir teknik nedeni yok...
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
dolarelerim de dolmaya başlıyor, ula balık avı gibi oldu bu iş, livar bulundurmam lazım, savolasın pelam,....
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri