ben hala aynı pozdayım gayri mistığmayne palamşayne bide çıkılın yoldan gayri zistemim löng derse tam olur
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
bu kadar çok tepkici varsa 63xxx mi kaptacez acaba demeden edemiyorum
BANGA mühim
von mises denilen çocuğu özel mesajla küfür ediyor....
sn..hellim isterse okuyabilir............
buyrun...............
edilen küfür ve tehditlerin haddi hesabı yok..............
sn..hellim gerekeni yapsın lütfen.....gerekirse dava açacağım............
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
şahsen ben PU be NU yada PUPU ve NUNU grafiklerini, şekil olsun diye koyuyorum..bir ihtimal var deyu...PU ve NU larla treyd edeni yerler....ziestem muhim.....ek kurallar eklemek lazım.tek başına olmaz... (bizim NUNİ apla ile alakası yok..zaten baktım oda NUNU bu da NUNU, sana artık NUNİ diyelim dedi selçuklu patron NUNU tya, yani NUNİ ye, yani eski NUNU yeni NUNİ ye...gerçi fxci de NÖNİ diye ama...bende NUNİ diyeyi şimdilik..
BANGA mühim
Kapanisa dogrumu 62 bin selalesi gelecek .daha fazla Adrenalin .![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
Size birşey hatırlatayım arkidişleeee..
Biz NU var NU var diye sonunda NUNU olmadıkmı ayucuklarım....
Şimdide PU var PU var diye PUPU yaparlar cısss......![]()
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
5 lik direnç 125,
10, 15 ve 20 200 de, arada karbon kağıdı var,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri