Lem yuvarlak çöte,yırtıcan her tarafını....![]()
Lem yuvarlak çöte,yırtıcan her tarafını....![]()
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
775 ve 725 long,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Geçmişte düşüşlerde eksi makas olmadan ciddi tepki olmazdı, bakalım piyasa bu seferde aynımı davranacak.
İnsanlar geleceği bilemez, düşündüğünü veya duyduğunu değil gördüğünü trade et, terse giderse stop yap.
---------------
Burada yer alan bilgi ve yorum yatırım danışmanlığı kapsamında değildir, hele al-sat tavsiyesi hiç değildir.
phincer naper ? ne edeyorsun
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
sn.hellim gerekeni yapmış...teşekkür ederim....
seaanstan sonra bir kaç satır yazacam...ama baştan söyleyeyim
ben özellikle haksız yere ana-avrat-evlat sövdürmem..sövülmesinede
müdahil olurum..yapım bu..ayrıca yarın aynı küfür banada olabilir....
ben buraya kendime sövdürmeye gelmedim...olabilir diyorum..çünkü
taraf oluyorum..haksızlığa dayanamıyorum..sonrada bana saldırı
olabilir....
buna susamam......
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
İşsizler güçsüzler bundan sonra laga luga etmeyin...
Kendi istihdamınızı kendiniz yaratın...
Sizinlemi uğraşacak bu ülkenin BÖYÜKLERİ....![]()
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Bence DUSUS surecek.sadece biraz oyalanacak gibiyiz.ardindan tekrar asagi selale bekliyorum.![]()
700 altı istop long devam ..
2013,00
baştanda söyledim ben slow trader..ım....
böyle günler benim için çok önemli..bu günlerde ben aylık- yıllık kazancımı almak
isterim....kavga -küfür benim trade..lerimi etkiler....
slow trader az işlem-yüksek pozisyondur.....
kendini bilmez bir-kaç kişi yüzünden sinir-zarar olayına girmek istemem....
burda çok kaliteli arkadaşlar var....gün içi çok iyi trade ediyorlar...
ben aynı şeyleri yapamam......
fırsat çıkmadan pozisyon açamam....böyle fırsatlar yılda bir-kaç sefer çıkar....
onlarıda densizler yüzünden kaybetmeyelim.......
voborsa ..yı koruyunuz.....boz gelir-gider....önemli değil...
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
Üstat,
Bu konuda bende hassasım ama acı bir tecrübe yaşadım...
Büyük bir haksızlığa uğradım,bundan sonra karışmak istemiyorum...
Adama küfür edene haksız olduğunu değişik bir ifadeyle söylemem sonucu bir forumdan banlandım...oysa küfür edileni savunmuştum,küfürü yiyen beni banladı...sadece küfür edene haksız olduğunu başka bir dille anlatmam...![]()
Şeyh Edebalı
PU var diyeni fururum...![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri