Bugün için günlük direncimiz tam olarak, 67000 , oraları bu gün göreceğimizi düşünmüyorum, ama bulunsun kenarda, nitekim iyimser olursak 450 kadar bir kıpraşma olabilir,
Bugün için günlük direncimiz tam olarak, 67000 , oraları bu gün göreceğimizi düşünmüyorum, ama bulunsun kenarda, nitekim iyimser olursak 450 kadar bir kıpraşma olabilir,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
60 dk. 200 SMA dün mefta oldu...burası ağır kitlenin (balina traders) kontrol noktası...200 lük ortalamanın önemini hepimiz biliyoruz.artık fiyat bu çizgiyi yukarı kesmedikçe ağır kitle kılını bile kıpırdatmaz...
bugün için 68.025 ten geçiyor...bugün yukarı kırılmaz herhalde![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
VOB teminatları 600 TL'ye indirene kadar 70.000 ihtimali canlı demektir...
![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
bugün tarihi bir gün .. 1 yıllık ralli trendi kırılmış olabilir .. olmayabilirde .. ankete katılalım lütfen .... yorumlarınızı ... bekliyorum ... üvvv ...
http://www.voborsa.com/forum/5-subat...67.html?t=5367
2013,00
Yıllık OBO Alarmı....
![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
65000 i yukarı geçmek için baya uğraşmışız, sanırım aşağı geçmek de pek kolay olmayacak...
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
şu anda tepki serileri olarak,
5 tamamlandı,
10 tamamlandı,
15 le uğraşılıyor,
20,30,60, beklemede, henüz bir şey yok,
nitekim 60 lık tammalandığında bir tepki yükselişinden söz edebiliriz,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Alçak ceviz dalları
Kolla beyaz yerleri
Hep kesmişler yolları
Hadi yavrum hadi amaaaa...
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
toyota baskanı toyoda, musterılerde yaratılan endıse nedenıyle ozur dıledı
-matrıks-
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri