ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Ekrana daha yeni bakabildim bugün.. Flat devam... Tüm ayu dostlarımı alınlarından öpüyorum...
Geçmiş mesajlara pek bakamadım, umarım terste kalan yoktur...
Yemek yeyip geleyim ikinci seansta saçma sapan yerlerden long denemelerimle sizleri kahkahaya boğacağım...![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
Seans arasi icim UZUN oldum.Belki PALA seans arasinda yukseltir.direncede takildik.![]()
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
bu forumun en beğendiğim ve en orijinal yanı bugüne kadar moderasyona ihtiyaç duymadan yürümesiydi
arıza çıkaranları "kaliteli makul çoğunluk" elimine ediyordu
bu kimyasının bozulmasına izin vermeyelim arkadaşlar
Şeyh Edebalı
Artik dikkatli olmali.endeksde kisa sureli bir yukselis sonrasi asagi dusus olsa bile VADELI dusmeyebilir.
65100 un uzerıne atarsa 15 daklık al vericek.. 65800 ilk direnc
USD 1.5130 destegine kadar cekilebilir..
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri