arkadaşlar yön tayin edebilen var mı,??*
MP15 dk..
Yok onlar PUPU değil..dikkat edilecek şey, TGG=2..yani buaralarda alıcı satıcı dengesi geçici olarak oluştu...New turn on the way..bakalım yukarı mı aşağa mı..Sigorta olarak 5 dklık a bakacağım. AL verirse flat yaparım..
![]()
BANGA mühim
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
yafu bendede tam tersi.....
pozisyonsuz yaptıgım yorum gerçekleşmez... pozisyon aldıgımda yaptıgım yorum en gercekcısı oluyore.... namıssızmıyım ben neyimü
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
imkb100 50800 desteğini yoklayacak gibi bugün. Hele 15.30 işsizlik verileri kötü gelirse ver elini 50 bin altı. Açın İMKB nin önünü durmak yok yola devam formasyonuna merhaba deriz...
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
ANeey,,
KOZA taban..
En az 3 HİSSE...
Buralardan yahut..... 643xx yerelerine küçük bir sarkıktan sonra 66xxx yeresine kadar gelebilecek yükseliş üçün voborsa ahalisini uyarıyorum gayri....
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri