dow da ayılar yeşermiş meydane.....
FAZ FINANCIAL BEAR 3XNEW 21.01 (10.00%)
.
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
bu piyasa yarın nasıl toparlayacak çok merak ediyorum......
yaşananlar yoksa bir yalan mıydı
sevmişdik oysa birbirimizi
.
vodafone benimkisi ücretsiz abone oldum 100 mb hedaye geldi bu deneme turları sözleşme imzalamak istemiyorum bu bitsin 250 mb lık abonelik yapacam 70 kontör aylık biraz bööle idare edecem fiyatlar ucuızlayınca sözleşme düşünürüm ancak. İmkanın varsa vodafonun şu spiga kampanyası güzel!
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
kuyunun içindeki kurbağa için gökyüzü; o kuyunun çevresi kadardir.....
kar zarar kardeştir......
dert etmeyin arkadaslar.....
.
Şeyh Edebalı
kuyunun içindeki kurbağa için gökyüzü; o kuyunun çevresi kadardir.....
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)
Yer imleri