Aman efg de çıktı piyasaya![]()
Kaldıracı artırdım az daha short
Yarına 69000 açılmayacak ya bu piyasa
Geceyede short dabiki *.*
Aman efg de çıktı piyasaya![]()
Kaldıracı artırdım az daha short
Yarına 69000 açılmayacak ya bu piyasa
Geceyede short dabiki *.*
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
erken kapanmışız kısalarla..
67100 altı kapanış yapacak olursak bu akşamlık düşük kaldıraçlı short girecem geceye..
yarın düşüş devam ederse pozisyon arttırmak gerekir..
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
Yarın sabahın köründen 65500 olur, spot oraya düşer çünküm![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
68600 SHORT larimizi 60-63 bin araligindan once kapat-miyoruz.. Inse de ciksa da...... Haybeye komisyon vermiyoruz... Pala bizi kandiramayacak..
Bundan fazla kazanan varsa beri gelsin.. Gene koydum pala ya trend mrend kirildi, Destekler uvvvv.. Yarin burasi eksi acilir..
Saygilar ozgur borsaci.
valla 10 trilyon param yok olsa sanırım vobla da pek uğraşmamama yukarda sanırım sölediğiniz sistemle hereket edenleri kapsamıyor yoksa seans içi işelm yapan bi çok arkadaşımız var ve tahminimce büyük resme baktımızda haytlarından memnunlar..... trade tarzları farklı şahsen bi ay tutabileceğim tek şeye hisse olurdu vobta bi ay pozsiyon tutmak şahsen yapabileceğim bi şey değil ama 1 dakka içindede satmam
![]()
"Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur..."(NFK)
[URL=http://img704.imageshack.us/i/askm.jpg/][/URL
sat geldi
800 den kısa..
dünkü gibi minumuma yakın kapanış olacak.
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
bu EFG ve iş Dellamalarını hesaba katmadım çıkarken yaptıklarını düşerken yapıyorlar....flaattt
Hayatta BaşarıLı oLmak, iyi biR eLe sahip oLmak değiL, Kötü Bİr eL iLe iyi oynamaktır..!!!
PBNİYB : Parayı Basan N isterse Yapar Borsası
çıkılın yoldan gayri zistemim dünki cort zonyalını devam ettırıyore...
ayrıcana teknik hedef yerelerine yaklastık az kaldı
tahmınen fiyatlar 65600 ile 66300 arasında denge bulacaktır
![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri