67.150 longlar aynı yerden flat.
€/JPY 124,778 long.
stop 124,612
67.150 longlar aynı yerden flat.
€/JPY 124,778 long.
stop 124,612
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
pu'lar ne alemde astatin?
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
dolarede hedef 1.5317 bu aynı zamanda piyasanın ilk denge yeresi, o esnada vob kaçsa kısa long düşünülebilir, 65-68 gibi örneğin, bakacağız,......
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
kalıcı postları hazırlamak gerekecek 67100 altı kapanışlarda..
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
Ahanda Agam UZUN culari yakaladi mi artik. Bitirmeden, FINISHING yapmadan
umugunu sikmadan birakmaz artik.
Ne derler Sabreden Dervis Muradina erermis..
Burada hickimse bekleyenler kadar kazanmaz.
Yaptik kisalarimizi bekledik ve kazandik.
Ha tersi de olabilirdi. 70000 i gecseydi stoplayacaktik....
Gecmedi biz kazandik.
Tekrarliyorum. 10 trilyondan az paraniz varsa. Seans ici oynamayin..
Hem komisyon hem zarar yazmayin..
Bir pozisyonu kardayken eger 1 ay tutmayacaksaniz. 1 dakika icinde satin.
Bol sanslar...
OZGURBORSACI
BBBDYYSD
Henüz beynime Al sinyali gelmedi, dedim ya SAT sinyalinden sonra 3000 düşeriz... Daha 66500 leri gereceğiz diyor beynim... Oraya gelince bakarız![]()
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
ben foruma küstüm
ne vardı 700 ü dün kırsaydık çokmu şey istemiştim sizden![]()
67050 KISALAR FLAT BEREKET VERSİN![]()
68000'den longlayan adam 700 puan kara gecti, sonra dustu, hatta bir 700 puana stop oldu diyelim. eee, ne olacak simdi?
ya da diyelim boga piyasasindayiz ya, yarin duzeltme bitti, yukselmeye basladik. ee, ne olacak simdi?
trend iyidir de dogru pozisyonda olursan iyidir. o da gunluk graf gerektirir.
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri