Gaddar SAZAN, yeni sistem topiğini açmış..
http://www.voborsa.com/forum/bir-sis...64.html?t=5364
BANGA mühim
artur tilefon etti.....abi bana ihtiyacınız var mı???...geleyim mi ??? dedi...
selçuklu abime selam eder .ellerinden öperim dedi....
acele cevap diye ekledi........
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
50+ teşekkür geçildiğinden, Aşağıda gösterilen kısımda "Bir sistem yaratmak" isimli topic'i açtım. Yavaş yavaş inşa edeceğiz artık. Gaçış yok. İlk mesajı ve başlangıç noktasını da koydum.
Rastgele. (Umarım hüsranla sonuçlanmaz.!)
Vob Borsa Fx FORUM > Vadeli İşlem Opsiyon Borsası> Vob Seans İçi ve Dışı> Sistematik VOBBir sistem yaratmak.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
58 bine kaç günde incez acep
ehueheu
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Longlar gol olur patron umarım..PUPU lara bak..
![]()
BANGA mühim
68.150 üzerine atmasak bizim longlar badem olcak gibi dışarı az toparlansa olabilur yakıt halen var..
"Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur..."(NFK)
bu VOB daki PY lar harbi dingil yaa bıraksınlar ben işleyim teknigi daha iyi yaparım yemin ediyom..
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri