boz full şort.....
arkasına yaslanmıştır....iliğini kurutmadan şorttan inmez......
ormandasınız...karanlık basıyor.....içgüdüleriniz dışında yalnızsınız....
karanlıkta..gece ormanda yaşamak maça ister....maça............
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Bugün yazmıycaktım pala beni stoplattı diye ama dayanamadım, nasılsa artık stoplatamazUzunları 68300 stop olamadım daha sonra 68150 de hem stop hem short oldum.
Benim en son sayım çöpe gittiğine göre artık yukarı şansı kalmadı ve 69000 stoplu shortlarımla vade sonuna kadar short *.*
Imf açıklaması yapanın *.* dedikçe IMF açıklaması yapıyolar be, yok böyle bişey *.*
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
BANGA mühim
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
Bu yataylıkta inadına vede ölümüne vade sonuna poz almaktan kaçmıycam, stopu belli vade sonuna kadar poz en iyisi, elbet biyerde kırılım olur bende doğru tarafta olduğumdan malı götürürüm diye düşünüyorum.
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri