imf beklentisi bizi güçlü tutan etkendi..
ama ali babacan(ekonominin en yetkili kişisi),bu iş mayısa olabilir dedi...
bana göre artık daha zayıf vob olacak...
imf beklentisi bizi güçlü tutan etkendi..
ama ali babacan(ekonominin en yetkili kişisi),bu iş mayısa olabilir dedi...
bana göre artık daha zayıf vob olacak...
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
kuyunun içindeki kurbağa için gökyüzü; o kuyunun çevresi kadardir.....
selamlar, kolay gele voborsa ahalisi...
sana da hayırlı işler ekskali.
bolu direncini kırdım, ankaraya ulaştım. siz de baya bi direnç kırmışınız.
ne lem bu borsanın hali Allah canınızı almaya
alışık deeliz arkadaşlar böyle şorttan 1.500 puan kazanmaya. yapmayın etmeyin.![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Şeyh Edebalı
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri