yok yaw gittim boluya kadar. tünel kapalı, dağa yönlendiriyolar. daha gişelerden çıkar çıkmaz herkes duruyo. dağ yolu da kapanmış.
2 saat açılmasını bekledim. laptopta film açtım, şarj bitince başlarım böyle işe deyip geri döndüm.
yarın bi daha deniycem. tünel direncini geçersem sonraki ilk direnç ankara gişeleri.
he bu arada, yuro bölü capon yeni 126,865'ten şort! allasen şuna bi maaşallah desene diycem de, ödüm kopuyo yine leyhimize olanı gebertip aleyhimize olanı tutturacaksın diye...![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
LOST in VoBorsa
eNorton bu konuyu nasıl atladınız yawf. Ben açtım. Burada bahsedip hem konuyu dağıtmayalım hem de izlmeyenlerden küfür yemeyelim.![]()
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
sabah açılışı future a ve asyaya kaldı sanırım..
future + olursa sabaha 69 bin üstünden başlar hatta işlemler..
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
denemee
Konu ERK tarafından (04.02.10 Saat 00:21 ) değiştirilmiştir. Sebep: ggg
...........
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri