Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
istop bu arada..longlar gol olur
BANGA mühim
69.600'de duran 1380 tane satış emri gözümü korkutuyor long açamıyorum... Trend hala yukarı olduğundan short da açamıyorum. Flat devam ne yapayım...
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
Korkunun ecele faydası yok,
longlar gol olur,
piyasa ağır ağır çıkar bu merdivenleri,
short mevsimi geldi geçti ,
yaz bitti kış geldi.
68300 stop olmak üzere vade sonuna kadar long olma kararı aldım
Müsterihim
son kararım
Vatana millete hayırlısı olsun
Not:Saymayı çat pat biliyorum ama son sayımıma güveniyorum
saygılar.
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
yaf dün eve gittim aksam 10 da ev arkadası uyuyodu.. gecenin 4 ü mü neydi bi ses duydum ev arkadasım uyanmıs dolanıyo ortalıkta.. sabah iş için kalktım 7 de evden cıkıcaktım bı baktım bunun odadan ses gelıyo bı gırdım bısey ızlıyo napıyon olm dedım lostu ındırdım onu ızlıyorum dedıuahauh allah akıl fıkır versın dedım yalancıktan. (tabi kıskanmadım degıl , sabahın korunde işe gidiyodum o lost izliyodu) üvvvv üvvvvv ben 3. sezonda ara verdım ceksınler hepsını topluca ızlerım dıye cok heyecanlı oluyodu
) bıtırsınler kaldıgım yerden devam ederım ızlemeye
![]()
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Bugün piyasanın düşeceği, bu gece de Dow'ın eksi olacağını düşünüyorum.
Ne varki sistemler halen LONG.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
sağlam alıyolar 600 deki 1200 de gider inşallah
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri