Sayfa 33/56 İlkİlk ... 23313233343543 ... SonSon
666 sonuçtan 385 ile 396 arası

Konu: VOB'da Sistem performans karşılaştırmaları

Teşekkür Teşekkür 
    33
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    241
    Toplam Teşekkür
    60 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı enorton Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    69275 long nasıl oldu acaba, saat 10 da mı? 9 barının kapanışı da 10 barının açılışı da 69300...
    sistemin poz degistirme noktasi 300idi. yani 300 kapanirsa uzun, 275 kapanirsa kisa devam edecektik. o yuzden kapanisi beklemek zorunda kaldik. 300 kapattigini gorup de islemi yapincaya kadar (5-10sn) 250-275 islemleri yandi. aninda piyasadan verdik 275den gerceklesti bizim islem de. simdikinde bizim icin avantajli oldu 25 puan ama boyle durumlarda tersini de yasadik zaten butun bu tarz farklari ve komisyonu en kotu sartlarda islem basina 100 puan olarak dusunuyoruz.
    Bu arada sunu da belirtmek isterim; ozellikle bu konuda birsey yazmadim islemi yazarken, bakalim bu konuda birseyler yazan olacak mi diye. Tesekkur ederim enorton kardesim.
    What seperates the winners from the losers? It's certainly not knowledge. What really seperates winners from losers is the ability to follow the rules without exception, regardless of the circumstances. Very few traders have the discipline to do this.

2. The Following 5 Users Say Thank You to TyranT For This Useful Post:

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    8.177
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    14.670
    Toplam Teşekkür
    5.355 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı TyranT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sistemin poz degistirme noktasi 300idi. yani 300 kapanirsa uzun, 275 kapanirsa kisa devam edecektik. o yuzden kapanisi beklemek zorunda kaldik. 300 kapattigini gorup de islemi yapincaya kadar (5-10sn) 250-275 islemleri yandi. aninda piyasadan verdik 275den gerceklesti bizim islem de. simdikinde bizim icin avantajli oldu 25 puan ama boyle durumlarda tersini de yasadik zaten butun bu tarz farklari ve komisyonu en kotu sartlarda islem basina 100 puan olarak dusunuyoruz.
    Bu arada sunu da belirtmek isterim; ozellikle bu konuda birsey yazmadim islemi yazarken, bakalim bu konuda birseyler yazan olacak mi diye. Tesekkur ederim enorton kardesim.
    Bence siz buraya sistemin sinyal veridiği fiyatı yazın, yani ilgili işlem için 300 olarak geçsin fiyat... Biz burada sistemleri kıyaslıyoruz, sistemle trade edenlerin hızlarını değil
    Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.

Voltaire

4. The Following 2 Users Say Thank You to enorton For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    33
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    241
    Toplam Teşekkür
    60 Yazısı Teşekkür aldı

Bence siz buraya sistemin sinyal veridiği fiyatı yazın, yani ilgili işlem için 300 olarak geçsin fiyat... Biz burada sistemleri kıyaslıyoruz, sistemle trade edenlerin hızlarını değil
    Ben bundan sonra raporda gordugumuz kapanis fiyatini belirteyim. Tabii bunlar sistemin teorik islemleri ve verisi olacak. Pratik ile teorik hicbir zaman birbirini tutmaz malumunuz. Sadece teorik bilgi paylasimi yerine, gercek hayattan da birseyler paylasmanin faydali olacagini dusunuyorum. Ama sistemin islem noktasi konusunda bundan sonra dediginiz gibi saatin kapanis fiyatini belirtecegim.
    What seperates the winners from the losers? It's certainly not knowledge. What really seperates winners from losers is the ability to follow the rules without exception, regardless of the circumstances. Very few traders have the discipline to do this.

6. The Following 5 Users Say Thank You to TyranT For This Useful Post:

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    8.177
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    14.670
    Toplam Teşekkür
    5.355 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı TyranT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben bundan sonra raporda gordugumuz kapanis fiyatini belirteyim. Tabii bunlar sistemin teorik islemleri ve verisi olacak. Pratik ile teorik hicbir zaman birbirini tutmaz malumunuz. Sadece teorik bilgi paylasimi yerine, gercek hayattan da birseyler paylasmanin faydali olacagini dusunuyorum. Ama sistemin islem noktasi konusunda bundan sonra dediginiz gibi saatin kapanis fiyatini belirtecegim.
    Lütfen beni yanlış anlamayın, objektif olan sistem performansındaki fiyattır... Sizin, benim işlem yaptığımız fiyat subjektiftir. Mesela bugün 5-10 sn geç işlem yaptığınızı söylemişsiniz, o 10 sn de fiyat 1000 yükselse ya da 1000 düşse ne olacaktı Olamaz mı, bence olur saat 17 de mesela verilerdeki oynaklık herkesçe malum...

Herkesin kullandığı platform ve dolayısı ile işlem yapma hızı da farklı, bu yüzden sistemin sinyal verdiği bardaki kapanış fiyatını (ya da diğer barın açılış fiyatını) baz almak daha doğrudur diyedüşünüyorum...
    Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.

Voltaire

8. The Following 3 Users Say Thank You to enorton For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    33
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    241
    Toplam Teşekkür
    60 Yazısı Teşekkür aldı

Lütfen beni yanlış anlamayın, objektif olan sistem performansındaki fiyattır... Sizin, benim işlem yaptığımız fiyat subjektiftir. Mesela bugün 5-10 sn geç işlem yaptığınızı söylemişsiniz, o 10 sn de fiyat 1000 yükselse ya da 1000 düşse ne olacaktı Olamaz mı, bence olur saat 17 de mesela verilerdeki oynaklık herkesçe malum...

Herkesin kullandığı platform ve dolayısı ile işlem yapma hızı da farklı, bu yüzden sistemin sinyal verdiği bardaki kapanış fiyatını (ya da diğer barın açılış fiyatını) baz almak daha doğrudur diyedüşünüyorum...
    Kesinlikle katiliyorum. Darilmaca gucenmece yok. Ben de fikrinizin dogruluguna inandigim icin bundan sonra kapanis fiyatlarini belirtecegim.

10. The Following 4 Users Say Thank You to TyranT For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    33
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    241
    Toplam Teşekkür
    60 Yazısı Teşekkür aldı

17:00 sonu 68825 kisa. Resmen dansoz olduk. para takacaklarina bir de paramizi aliyorlar.

12. The Following 5 Users Say Thank You to TyranT For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    4.342
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    3.905
    Toplam Teşekkür
    903 Yazısı Teşekkür aldı

son 5 yıl boyunca 60 dk lık grafikte ayda 1 işlem en yatay zamanda ise ayda maksimum 3 işlem yaptıran sistemimin spottaki son hali

15 günde 10 işlem yaptırmış bu tarihi rekordur. bu öyle yavaş bir sistem ki günlükte en son geçen yıl mart ayında 32500 den long sinyali vermiştir ve hala o sinyali korumaktadır.

14. The Following 7 Users Say Thank You to sovalye For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    394
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    654
    Toplam Teşekkür
    218 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı sovalye Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    son 5 yıl boyunca 60 dk lık grafikte ayda 1 işlem en yatay zamanda ise ayda maksimum 3 işlem yaptıran sistemimin spottaki son hali

15 günde 10 işlem yaptırmış bu tarihi rekordur. bu öyle yavaş bir sistem ki günlükte en son geçen yıl mart ayında 32500 den long sinyali vermiştir ve hala o sinyali korumaktadır.

Eğer yanlış görmüyorsam bu grafikteki sinyallerin hepsi zarar yazmış. Hafız Süleymanoğlu gibi 0 çekmiş.

16. The Following 3 Users Say Thank You to mur@t For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    4.342
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    3.905
    Toplam Teşekkür
    903 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı mur@t Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eğer yanlış görmüyorsam bu grafikteki sinyallerin hepsi zarar yazmış. Hafız Süleymanoğlu gibi 0 çekmiş.
    bu sistem işlem yaptırmadığı zaman kazandıranlardan. o yüzden üstüste gelen tüm sinyaller zararlı olur. ve 5 yıldır hiç bu kadar başarısız olmamış.
    bunu kullanmıyorum ama göstermek istediğim sistemden ziyade piyasanın daha önce hiç test etmediği bir dalga yapısı modeline girdiğidir.

18. The Following 7 Users Say Thank You to sovalye For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    4.342
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    3.905
    Toplam Teşekkür
    903 Yazısı Teşekkür aldı

60 dklıkta kullandığım 1. sistem aralık 09 : +4100 puan, ocakta 2010: -2400 puan performans gösterdi

60 lıktaki 2. sistemim ise aralık 09: +250 puan ocak 2010: +650 puan performans gösterdi.

puanlardan komisyon çıkarılmıştır, yani nettir.

20. The Following 6 Users Say Thank You to sovalye For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    4.342
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    3.905
    Toplam Teşekkür
    903 Yazısı Teşekkür aldı

günlük sistemlerimin son iki ayki toplam başarı ortalamaları:

aralık:+6600 puan
    ocak:+1100 puan

(net)

22. The Following 8 Users Say Thank You to sovalye For This Useful Post:

Yer
    VOBiX.NET
    Teşekkür Teşekkür 
    668
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    8.033
    Toplam Teşekkür
    3.523 Yazısı Teşekkür aldı

O sistem diyor ki : Yatayın yatayı vaarr, haline şükret dostuuum....
    Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
    AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
    Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.

24. The Following 2 Users Say Thank You to VOBiX For This Useful Post:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Yer imleri

Yer imleri