full flat..
full flat..
BANGA mühim
onu dokuzu anlamam kapanış tahminim 67925 .. 68250 üstü istop .. kayda geçsin ..
2013,00
Abi bende çalışıyor şuanda... Yanlız şunu farkettim bilgisayarda ne kadar program yukluyse matriks o kadar sorun çıkarıyor... 10 gün önce format atım ve sadece office ile matriks yuklu laptopla... Açılış kapanış, system testera girmek o kadar hızlandı ki anlatamam... Tabi donma falan da hiç olmadı bu süreçte...
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Saatlik bolinger daraldı selçuklum ondan flat, sabaha ya çöker ya kaçarbu durum beni aşar
bende piyasayı kocaoğlanla arthur a bıraktım ne halleri varsa görsünler
![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
toyota'nın gerı cagırmalarının malıyetı 2 mılyar doları bulabılır
toyota'nın arac gerı cagırmalarının malıyetı 2
mılyar doları bulabılır.
Toyota motors'dan yapılan acıklamada, kıtlesel arac cagırmaların
malıyetının 2 mılyar doları bulabılecegı kaydedıldı.
Gecen hafta toyota gaz pedalı sorunu nedenıyle avrupa genelındekı gerı
cagırmaların 1,8 mılyon adetı bulabılecegını belırtmıstı.
Sırket, son dort ay ıcınde abd'de neredeyse 8 mılyon otomobılı gerı
cagırdı.
Mılyonlarca aracın gerı cagrılması sırketın 2010 yılı satıs tahmınlerını
azaltmasına neden olacak.
Toyota baskan yardımcısı shınıchı sasakı, satısların gerı cagırmalardan
etkılenmesını bekledıklerını, satıs tahmınlerının kendılerını cok
kaygılandırdıgını belırttı.
-aa-
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
on the road i think .. üvvvv ..
2013,00
cevap verdıgın için önce teşekkürler dostum..sanmıyorum pc den olsun pc kendi üretimim sistemi donduracak program daha icat edılmedıdebu matriks te bi dosyalar şişiyor onların silinmesi lazım o dosyaların hangılerii oldugunu bılemiyorum. Hızlı alış yada satış oldumu yapıyor genelde rutinde yapmıyor.. sadece alarm verince duruyor 10 sn sonra geliyor. pc den değil aramak istmiyorum matriksi meramımızı anlatana kadar seans kapanır
![]()
Hayatta BaşarıLı oLmak, iyi biR eLe sahip oLmak değiL, Kötü Bİr eL iLe iyi oynamaktır..!!!
PBNİYB : Parayı Basan N isterse Yapar Borsası
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
değişen bi şey yok al sinyali yok bolca flat durumu var..
![]()
"Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur..."(NFK)
Coniler de 17:00 verisinden önce poz açmaktan korkuyor... 17:01 dedi mi ak koyun kara koyun ortaya çıkacak...
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri