unlimit abi nerde .. kayıpmı oldu .. üvvv .. iyi adamdı ya .. unlimited abi .. üvv![]()
unlimit abi nerde .. kayıpmı oldu .. üvvv .. iyi adamdı ya .. unlimited abi .. üvv![]()
2013,00
LDBMİKDPDYYÖTNASYBA68800MSYOŞO
(Long devam beni maldan indirmek kolay değil Pala'dan dayak yiye yiye öğrendik tüm numaralarını az sonra yukarı basacak ama 68800 mutlak stop yerim oranın şakası olmaz)
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
ahanda al oldu
vay n tick vayy
![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
69050 LONG.. 69200 ve 350 bandı korkutuyor beni.. oralardan flat olurum kesin..
69.125 den uzun oldum.hadi ugurlu olsun.palaya gununu gosterecem.![]()
fka*kidaiyceü
flat kaldık a* .. kave içelim dedik .. ama iyi yerden cover etmişim ... üvvvv![]()
2013,00
börtföy yarısı 5 dk a göre 125 fil-at..fit filat
BANGA mühim
piyasa yukarıya fişekleyecek sanki... 69300 üzerine atar ve de orda kalabilirse yukarı ihtimali daha yüksek bence..
hala trend yok...al gülüm ver gülüm...
ama bana yukarı patlatacaklar gibi geliyor...öyle geliyor ama naaapiim?
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
http://www.youtube.com/watch?v=znN35Cjnwz8
selçuklu patron, en sağdaki açık renk elbiseli sen misin yohusam
BANGA mühim
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
sat oluşturma şansını tepmek üzere piyasa, 68.6 altına gelemedi.. bu bağlamda tekrar yukarı çekebilirler..
artık yukarı hareketlere seyirciyim.. flat devam..
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri