Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Ancak hangi kalemle cizersen ciz ust kanal cizgisinin yerini kestirmek zor. Cunku pek test edilmedi. Alt cizgi saglam, 5 kezden fazla test edildi. Ustu henuz bilmiyoruz. Tabi kanalin acisi cok dik ve hedefler her gecen gun yukseliyor. Duzeltme yapip acisi daha normal bir kanal acmadan ne kadar daha boyle gidebilir mechul.
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
69550 haftalık ve aylık drence gene geldik.Burayı geçerse 71350 hedefler
aşağıda 69350-68700-68150 kısa vade destekler.
Bol kazançlar.
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
Ben de forumda moderatör sayısının artırılması gerektiğini düşünüyorum. Bir tek Hellim Hanım tek başına yetişemiyor. Ne yazık ki seviye de sıkça düşüyor. Tek bir moderatörün 24 saat forum başında beklemesi mümkün de değil.
Bence:
1. Daha fazla sayıda moderatör olmalı.
2. Forum kuralları açıkça tebliğ edilmeli.
3. Forum kurallarının ihlalinin cezası net olmalı.
4. Bu kuralları bilerek ihlal edenlere ilgili cezalar gecikmeden verilmeli.
Günaydın,
02 Şubat Salı "Yurtdışı" Gündeminden Bazı Başlıklar
Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi
GER Perakende Satışlar (a/a) (Ara) 9:00 %0,9 -%1,1 Orta
GBP PMI İnşaat Endeksi (Oca) 11:30 47 47,1 Yüksek
EUR ÜFE (a/a) (Ara) 12:00 %0,0 %0,1 Yüksek
USD Bekleyen Konut Satışları (a/a) (Ara) 17:00 %0,6 -%16,0 Yüksek
USD T.Geithner’ın Konuşması 17:00 Yüksek
USD API ABD Ham Petrol Stokları (29 Oca) 23:30 -2225K Düşük
Bazı Bilançolar
Whirlpool Corporation (WHR) 1.32$ (Açılış öncesi – TSİ: 13:00)
Pepsi Bottling Group (PBG) 0.43$ (Açılış öncesi)
United Parcel Service, Inc. (UPS) 0.74$ (Açılış öncesi)
Bol Kazançlar..
En az 3 HİSSE...
Dow saatlik grafında PU'lar aldı yürüdü...
PU ipiyle kuyuya inilmez ama artık en azından kısa vadede daha aşağı düşmeyeceğini düşünmek tersini düşünmekten daha mantıklı gibi...
Günaydın,
TV izlemek pek sevdiğim bir faaliyet olmasa da, forumda çok lafı geçince dün EZEL i izledim.Ehuheuh...Poker masasında "gerçek" kavramı üzerine bir diyalog geçmişti orda baya eğlendim. Gerçekler yalanlardan acıdır çoğu kez, insanları ve kendinizi kandırarak kafanızda kurguladığınız pembe dünya, bazen bir gerçeğin dannnkkkkkkk diye kendini göstermesiyle yıkılıverir, ne kadar kendinizi kandırmaya çalışsanız da, insan beyninin derinliklerinde saklanmış "düşünce kodlarınız" buna izin vermez, gerçeklerle yüz yüze gelirsiniz. Bu noktadan sonra insanoğlu iki ayrı tavır gösterir.
1) Aklına hakim olabilen kısmı, gerçeklerle yüzleşir, zihninde ve davranışlarında gerekli "arınma" yı ve özeleştiriyi yapar ve hayatına daha sağlıklı olarak devam eder.
2) Dİğer bir kısmı ise, hem düşünce/ruh hali olarak hem de çevresine karşı daha da çirkinleşir. Herhangibir gözlemci için artık acınacak haldedir ama o kişi bu çirkinleşmeyi bir sonraki "yalan dünya" sını kurgulamak için zemin olarak kullanır, onun hazırlığıdır tüm davranışları. Maalesef ki bu yolu seçenlerin sonu çevresi tarafından izole edilmek ve "karantina" ya alınmaktır sadece.
Bu mahveden gerçekler, hayali dünyalarda yaşayanların önüne hiç beklemedikleri anda çıkabilirler. Bir gazete okurken, işyerinde plansız gelişen bir arkadaş diyaloğundan sonra, Esentepe'den Mecidiyeköy'e yürürken bir gariban sokak köpeği görüntüsünde, kim bilir belki internet forumlarında.. (Bu arada Ali ne pis vicdan azabı duyuyor yawww yaptıklarından..iyi oynamış rolünü ha)
Ezel i bir bölüm daha izleyeceğim.
Neyse sabah sabah içinizi karartmayayım. Günaydın Vobjektif seans odası...Topiğimizi steril tutalım. Çok Kazanalım & Az Kaybedelim & Eğlenelim & Pozisyonlara değil muhabbete aşık olalım..
BANGA mühim
cümleten günaydın ... bol kazançlar ..
2013,00
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri