Spot zayıfladı... 225'den full flat... Biraz düşse de hem short'cular çıksa hem de long'culara adam gibi maliyet imkanı verse...
Spot zayıfladı... 225'den full flat... Biraz düşse de hem short'cular çıksa hem de long'culara adam gibi maliyet imkanı verse...
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
Vay be, harbidende uzun bir aradan sonra +400 point fark oldu, helal olsun boğalara, farkı koyacakları zamanı biliyolar.
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
herşey hazır pela.
credit'tekileri stoplayabilirsin...![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
yeter artık sıkıldım flatten.düşücek 15dak içinde hissedebiliyorum.o düşüşte olmalıyımmmmmmmmmm
ueheuh ılk kez aga yukseldı ve yukselırken benden kurus alamadıeuheuh yok yok bu pıyasa fazla uzaga gıdemez ben yokum
kendı satıp kendı alıyo deyyus ..
altından bı capanoglu cıkacak gıbı ama hadı hayırlısı..
ımf haberı ısıtacaklar herhalde.. muhabırlerı gondermıslerdır sımdı saga sola.. fırsat buldukları an ımf ısı ne oldu dıye soracaklardır .. hemen bı acıklama haberı duser nasılsa sonra.. konusmanın ıcınde cımbızla yayınla ..
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Manipülasyon var![]()
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
5dk'lık grafiğe bakınca kesin göçer diyorum, 15dk'lığa bakınca kesin coşar diyorum... Benim histemimi de yamulttular... Full flat devam...
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
Şu an 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 konuk)
Yer imleri