68.200 duble ile şort...
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
allah sonumuzu hayırlı etsin, ne lam bu böle, 30 ,60 bile al sat verdiriyorlar,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Savaş başladı tek tuta dört kademe birden verdiler heralde büyüklerde yükselmeyeceğine inanmaya başladılar.
way way way,kan var ortada,kan gölü olacak...kaatlardada ööle...
--Eksiklik Kendi Özümde--
acaip STRES birikti piyasada...bunun patlamasıda feci olur...hem bu hafta hemde tüm ay dar bir banda sıkıştırdılar...
doğru yönde olan parayı vurur...
vışşşş...ne tarafa acaba?????
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
ne yapılmak istedigini ben anlayamadım 250 flat oldum.
kan bile kırmızı değil kara kan
BANGA mühim
yurt dışı bu kadar olumlu eserken ocak ayını eksi kapatırlarsa pala yı döverler... pala dan sert alım bekliyorum... almaz ise daha mükkem olur ama Pale bu yapacak gıcıklığını.... 4-3-2-1. ....
Hayatta BaşarıLı oLmak, iyi biR eLe sahip oLmak değiL, Kötü Bİr eL iLe iyi oynamaktır..!!!
PBNİYB : Parayı Basan N isterse Yapar Borsası
Spotun durusunu begenmıyorum, heran gocecek gıbı duruyor, vadeli de suanda sıkıntı yok gibi ama spotu toplamaları gerekir yoksa basarım küsküyüü kafalarına)
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri