kolay gele sistem hala long, 68100 den aldıklarım sahibine gitmiş 400 den daha erken olmasını bekliodum 2 saatte gelmiş bu noktaya...ekran izleyemedim allahtan piskopat vob...
kolay gele sistem hala long, 68100 den aldıklarım sahibine gitmiş 400 den daha erken olmasını bekliodum 2 saatte gelmiş bu noktaya...ekran izleyemedim allahtan piskopat vob...
"Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur..."(NFK)
Histemim 68.500 geçilebilirse bugün 70.000'in üzerinde kapanış olacak demeye başladı... Öğleyin yediğim birşey mi dokundu ne....![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
-teyze
-efendim?
-rujunu sürmeye başla,geliorum öpmeye![]()
--Eksiklik Kendi Özümde--
ülem bu py ruh hastası olmuş fdjı bak bize bak.![]()
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
usd/ytl ben düşeceğim diyor.. dolar çıkarken iplemeyen borsa, dolar düşerken de iplemeyebilir orası da ayrı tabi..![]()
sıkıntılı bir hava hiç hoşlanmadım.
savcı abime söledim, 65 den sanık bu ne zaman alacan dedim, valla eli kulağında, bu gün yarın binecem ensesine dedi, 65 çok büyük suç dedi, çok ceza alır dedi,.....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
hulalalalalalalala...sağ komayın..(SAZAN ın laptopunu tek parça istiyorum..ona dokunmayın..ehu..he)..üwwwwwww
BANGA mühim
Şu an 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 konuk)
Yer imleri