Spot 30 ikinci seans yukarı gitse ve günü düşerek kapamasa bile, ilerleyen günlerde 67300 seviyelerini görecek şeklinde bir beklentim var, bu beklenti bugün olur yada olmaz, olursa vadelide 67500 altında olacaktır beklentisiyle kısa devam![]()
Spot 30 ikinci seans yukarı gitse ve günü düşerek kapamasa bile, ilerleyen günlerde 67300 seviyelerini görecek şeklinde bir beklentim var, bu beklenti bugün olur yada olmaz, olursa vadelide 67500 altında olacaktır beklentisiyle kısa devam![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
uzunlarım ilen bekliyorum...
yalnız bişii dikkatimi çekti..Piyasa şööle ne zaman bi 500-1000 puan verse şelaleler,50 binler konuşuluyor,insanlar kısa ile ilgili sahifeler döküyor...Ama uzun olup da kazananın yazdığını çok nadir görüyorum...Ve fakat buna raamen 56 bınden berı 14 bın aldı yukarı adam göstere göstere...bu nedir acaba...öğrenilmiş çaresizlik mi?...Psikolojik olarak incelenmesi lazım yaw...adam 2000 3000 puanı 2 3 haftada verırken 10.000-15.000 puanı acımadan 1 haftada alıyor...
--Eksiklik Kendi Özümde--
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
aynı sistemi mi kullanıyoz yav pişti oldukhayır abi ben değerlerle oynamadım saraylının verdiklerini aynen metastocka ekledim orda eklediğim ve değerleri ile oynadığım tek şey benim kullandığım yeşil kalın çizgi erken uyarı mahiyetinde, onun haricinde saraylının verdikleri ile aynı matriksle metastock farklımı yorumluyor a****
"Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur..."(NFK)
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Eur/usd düşüşte.... hedef 1,35 lerde oradan 1,40 üzerine gider gibi yapar ve gider, oradanda 1,32 lere çakılır, sonrasına bakarız, kışın hareket budur diyorum, grafik çiziktiremiyorum
Bu anlamda, dolar/tl =1,5000 üzeri ve altına iner çıkar oynar bi süre...
euro/tl =2,00 tl ye ağır aksakda olsa düşüş yapar...
dolar / euro 0,76 seviyelerine
Projeksiyon bikaç aylıktır...saygılar....
16 Aralaık 2009 tarihli beklentilerimi hatırladım bugünprojeksiyon bikaç aylık demişitim ve o gün bugündür projeksiyona devam
eur/usd kaçarı yok düşecek diyorum
16 Aralıktan bu yana bakıyorum grafiklere euro/tl düşüşü devam ettirmiş 2,00 tl ye doğru yaklaşmış, usd/tl deseniz 1,50 altı üstü devam, projeksiyon devamsaygılar.
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Dow 15 dklıklarda ters OBO yapıyor buradan yukarı giderse kıracak dikkatli olmak lazım
Dün söylemiştik kötü dov kötü dxy, diye, dov kötü olursa onun parasıda kötü, ama tikkat euroda kötü, e noulcak şimdi, altın o da kötü, cocoa zaten içilmez,salep var...... alayı kötü bunların,..........dolare böle işte, dov yukarı dolare yukarı, bizdeki dolare daha başlamadı, o ve tahvil üzerinden, imf destekli baskı kuruluyor şimdilerde, coniden öğrendiler, sıkıştımı ver küsküyü bu ikisine, algılamayı körellt,.....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri