günlükte benim sistem de henüz sat vermedi, 67500 altında çerçeve yapar diye düşünüyorum,... bu priyodda yani 71500 tepesinden sonra gördüğümüz dip 67000 olmuş, level sistemler algılayamıyor o yüzden, sistem getiris %113 şu anda, 500 barda,......
öte yandan %174 lük diğer sistemim bu hem level hem mom ludur, açığa saış verdi, ancak sinyal kesinleşmedi, içi boş yani, ....bekleyip göreceğiz, bu nedenle poz artırmıyorum, önce para gelsin, cebi ısıtsın, psikoloji yapsın sonra, acele yok, yavaş olsun hepsi bizim olsun, aksi davranışların hepsi panik le son buluyor,.....![]()
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Ben formülünü v.s. modifiye etmedim. MP ile başgöz ettim. Yani Breakout sisteminin oluşturduğu bantları ve seviyeleri, hatalı sinyal ayıklamak ve kaldıraç ayarlamak için kullanıyorum. Misal açık mavi ile görünen bandların içerisinde veya sarı ile oluşan badların içerisinde oluşan ardışık sinyalleri dikkate almıyorum (sarı ların bandımı mavilerin bandımı kullanılacak konusu da baka koşullara bağlı) böylece yatay piyasa şamarı ortadan kalkıyor..Tüm seviyelerin altında gelen al sinyallerine ve tüm seviyelerin üstünde gelen sat sinaylelrine ful kaldıraç giriyorum v.s v.s. Yani Breakout'u, Sn. Saraylı'nın verdiği day trading amacı için kullanmıyorum.. Bu şekilde kullanıyorum..![]()
BANGA mühim
Soruyu anlamadım60 dklık bir sisteme, bir indikatörün 5 dklıkdaki halini çağırıyor olabilmekten mi bahsediyorsun? Bunu aylar önce ben de sormuştum. Yanıt hayır gelmişti. Benim de gördüğüm ve bildiğim kadarıyla MTX de bu olmuyor..MS de olabildiğini de sendne öğrendim şimdi..TOKOBAAAAAAAAAAA unutma beni
BANGA mühim
gençler ve kendini genç sanan moruklar.........
bol şanslar....kazancınız daim olsun...
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
Bugun burasi ilk defa yagmurlu . Cuma tatil gunu. Herkes beyaz elbiselerini giyip namaza gidiyor... Dukkanlar alisveris felan 17:00 dan sonra basliyor. Gece yarisina kadar...
Yeni kalktim. Actim ekrani baktim..... 2 KONTRAT daha short actim SON. 27 oldu..
Kendimi olur da bi mucize olur subat ayi icinde 70375 gorursek Margine dusmeyecek sekilde ayarliyorum...
gecersek zaten duseyim.. zaten stop duruyor
Ne olursa olsun ekrani KAPATIP bagdas kurmanin zamani. Afrika da yagmur bir baska oluyor...
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
aşağı çektiler garanın dünkü 5 bin kontrat shortunu karlı kapattırıyor bu bitince iş yatırımın longlarına sıra gelebilir onun içinde yukarı çekebilir
13:15:54...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Bu durum şu anda ağanın sorunu, bizden çıkmıştır, bize beklemek düşer, bulanık su durulmaya başladı, su içerken yüzümüz belli oluyor artık, kolay deyil 15 gündür sallıyor, stres yaptırdı bütün foruma, bunları yaşadık bu zaman zarfında,........artık 65 de imf de çaksa zarar görmeyiz örneğin, ağanın bu hoşuna gitmiyor tabi, üstelik tepeden ek cort bile açarız,
bu durumda daha aşağılara inip örneğin 51-58 yerelerinde artan kur etkisiyle orada imf beklemek ağa için daha mantıklı, bu durumda tam tersi olur, boğa oluşur,.........
şimdi ağanın uğraşitığı cortcu sürüsü, bunu bayıltıyor, diğer türlü adam zaten biliyor imf yi, burdan almassa imf den öğreniyor,......
burada mevzu imf sonrası çıkacak fatura iktidar bunu kestiremiyor, oyununu oynadı kartları açtı, şimdi o kartlar iş çözmüyor, sıkıştı, bu işin ayağı siyasi ordan kokular geliyor, ver ala döndü, buraya kadar kazan kazandı, bu bitti, oyundu oynandı, 6 sene, şimdi adam ver al diyor, bu veremem diyor bu böyle, o zaman bu işi kur çözer, yani orası 1-1 se , kur beklenir işi çözer, sıkışıldı, boklu değnek durumu, böle malesef, deniz bitti, kara göründü, bizim durumumuz, siyasi, ekonomik deyil, kimse kimsenin önüne bedava rating koymaz, o yüzden dovda aramayın sonuçları, akşam haberleri iyidir analiz için,.......
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri