minareden at beni..aşağı in tut beni...
Bu arada, breakout ile kafa yoranlar için bir ilginçlik daha...Şort SL ile Long SL çizgilerinin birbirne çok yaklaşmaları sonrasındaki bölgeler de ilginç ve incelenmeye değer (strategist patron..fyi)
![]()
BANGA mühim
pozlarım şöle oldu, dünden 525 short kaldım, gece 425 peşin satış yazdım, disiplin gereği, 175 den ek yaptım, hayırlısı,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
istop oldum .. oynamıyom a* .. tadım yok bugün .. öğleden sonra belki gelirim.
2013,00
psikopat ağa ölçer ağaya doğru hareketlendi, 66 larda kavuşursak, 65 altına omzından bastırırm, ayaklarıda 58 değer diyor, boyu çok uzunmuş öle söylüyor,.......
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Saatlikler SAT verdi...67.925'ten FULL SHORT...İyice sıtkım sıyrıldı...Yönü yakalayana kadar kovalamaya devam edecegim...Yukarı dönerse gene LONG'layacagım...Büyük hareketi yakalamanın başka yolu yok...Bol kazançlar...
hem 5 hem 15 satta olduğu için YYSD
BANGA mühim
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri