Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
400 den longlara ilave stop 200
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
68450 ve altında sistem sat yakıyor..
ancak benzeri durumlar son 1 haftada kalıcı olamadı ve ani tepki geldi ortalama altına sarkmaların hemen ardından..
kötü amerikan kapanışlarına kayıtsız kalmasını yükseliş iştahına veriyor ve 68 bin esnek stop a devam diyorum..
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
bende mal mal ekrana bakıyorum zero işlem ... fiyat 60000 olsa gene bakarım o derece bezginim .. üvvvvvv.. stop yazılı .. ellemeycem . .sıkıldım ..
2013,00
500`den 1/4 daha long ekledim, ancak bunlarin stopu bugünki dibin az alti...
Digerlerinin stopu 67700
Herkese günaydın...68.425'ten Full LONG...Gerekçe:Minareyi çalan(Günlerdir spot piyasaya o kadar parayı sokan...) Kılıfını hazırlar(piyasayı yukarı götürecek gerekçeyi de bir şekilde yaratır...)Ya bir dat bir dokunuş diye diye ayaklar yukarda gidecez ya da voliyi vuracaz...Acilen 3000 point lazım,başka yolu yok...Üwww...
Aglayınca insan hakikaten rahatlıyomuş,iyi geliyo yani...
Gördügünüz gibi sıtkım sıyrık vaziyette...
Dün berbat bir gün geçirdim ve ne vob'u izleyebildim ne de işlem yapabildim...Umarım bugün hem benim için hem de sizin için daha güzel bir gün olur...Bol kazançlar...
spot açılışın altına geldi, kötü bozuldu...
15 dklığın 375 de sat vermeye başlaması ile şort..kesinleşmesini beklemeden...
BANGA mühim
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri