68.475 altına inmediği sürece sıkıntı yok.
longlar için asıl sıkıntı orada başlar...
dün de söylemiştim, 68.775 solda kaldığı sürece şortların hiçbirisi müsterih olmamalı. bugün ilk denemeyi yaptı...
"pariteler de kafamızı kaldırdık yeter daaaaaaa!" diyorlar...
dowda çok büyük meydan savaşının döndüğü 10.098 noktasını geçme durumu, hülülü hareketini başlatır...
69.275i deneriz der ben.
sonrasına bakıcaz...
durumun özeti bana göre budur...
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
60 dklıklar sata geçsede söyle bi arkaya yaslanıp katliamı seyretsek
+325 flatbukadar longdan sonra korkuverdim
![]()
quenn apla masanın üstüne 5 çuval sarımsak koydum .. bakalım artık işe yarayacmı .. 10 kamyonda sipariş ettim yolda .. onuda .. kapının önüne yığacaz ... ehehuuehue![]()
2013,00
kolay gelsin, vobun ** sistem hala alda onunda ** fdow tepmiş onun daha çok ** 68xxx li rakamlaran kurtulalım artık please![]()
"Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur..."(NFK)
5 dk MultiPass Powered By Sazan & Saraylı Systems...SAT mavilerin altında geldiği için çok iştahlı olmamakta fayda var...15 dklık alda kaldığı sürece, açık mavi veya sarı yereleri flatlemek için uygundur..bence...ha 15 de sata geçerse köküne kadar şort katlamak caizdir..
BANGA mühim
26 ocaktaki en düşük 67.000 altına inilmedikçe burada katliam falan olmaz.olsa olsa ralli için son bir geri çekilme olur...dün bir sayım koydum...eğer öyleyse aşağı bir c gelmeli burada sonra yukarı TOPUK TOPUK...
yükselişin devamı için 26 ocaktaki düşüğü kırmamalı PALA...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
şu anda ,tam şu anda trend olarak neredeyiz,
haf alışta 7.12.09 dan beri,
gün satışta 14.01.10 dan beri,
240 satışta 14.01.10 dan beri,
120 alışta 26.01.10 13:00 dan beri,
saat alışta dün 13:00 dan beri,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
HAYATTA COK BAŞARILI OLANLAR
NE COK GÜCLÜLER, NE COK AKILLILAR, NE COK ZENGİNLERDİR
YALNIZCA SİSTEME EN HIZLI UYUM GÖSTERENLERDİR
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri