algılamalarımızı...eylemleri ile yıktı deyyyuzzz...buna hayranım...çok gaddar...
şu amiralı 6.70 yaktımı...girecek delik arıyorum...bu bunak beni bi kere felç etmişti....
guzum banada izin varmı yazmaya
69000 üstü 697xx yeresine kadder atak yaptırır...
69000 aşılmazsa mavi ok tarafsına otarafsına
![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
yüzde 1.64 artı...yandı söndü gene...dün gece nikeinin gün içi yüksegi bu....
fxci...
sen ne diyorsun yaw...kafamı kırsaydın bundan iyiydi...ben senin üün geldim bu foruma....beni senden iyi kim tanır...pislik bi adamım bu dogru...emme içince...
ayılınca...kuzu gibiyim....sanki ben beni seviyormuyum...hayır sevmiyorum....
ama ben borsacıyım...sevilmek veya sevilmemek üçün yazmıyorum ki....
kefereye gıcıgım...onunla furusmak üçün bu arenaya iniyorum....
fxci...
o üst yer...69 800 mü....
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
aynı yerden shortladım...68 700
seni kırmam...hakem sensin...
ben bu foruma geldigim andan beri bana sorun çıkaran iki kişi hariç...
tüm forumdan özür diliyorum....aslında o gecede özür dilemiştim...bende küfür yoktu...itham vardı...suçlama vardı...
ertesi gün...celcuki hariç...ki gözümde bin kat büyüdü...bu özürüde onun hatırı üçün...YAPIYORUM...digerleri bana demediklerini bırakmadılar...o digerlerinede ne muhatap almıştım...ne onları ima etmiştim...
bu borsa insanı zivanadan çıkarıyor...çok stress altındayız...kafayı sıyırmamız normal....birbirimizi idare etmeliyiz....
diyelim ben delirdim...deli deli diye bagırmak mı gerek...beni hasteneye götürmek mi gerek....
celcuki...tek basına beni hasteneye götürdü...iyileştirdi...ruhsal dengem için ilaçları aldı...getirip eve kodu...kendisine tesekkur ediyorum...
bu konuyuda kapatalım artık...bana gıcık hiçbirzaman muhatap almadıgım bi gurup insan var...onlarıda biri tedavi ettirir insallah....
evet parite grafiğimize uygun hareket ediyor. grafiğin ucunda görüldüğü gibi ters bayrak formasyonu kendini göstermeye başladı, ilk destek 1.3750-1.38 arası, burası u kesin görülecek. formasyon hedefi ise 1.3560, büyük olasılık buda görülür. Parite aşşağı olduğu sürece hiç bir borsa yukarı çıkamaz. Ama etkinin katmerli olması için gold ve petrolün biraz el vermesi gerek. Bizim piyasa gelince, herkes tutunuyor diyor ama bir anda günlük %5-10 arası aşağı verecekler, ve bu operasyon 2-3 gün sürecek. kimse maldan çıkamasın, gözüne fener tutulmuş tavşan gibi olsun diye aniden yapacaklar. Bence böyle olacak.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri