bugün yarın artık 68bin altına inmemesi gerekir.. yoksa uzar bu yatay meselesi..
bugün yarın artık 68bin altına inmemesi gerekir.. yoksa uzar bu yatay meselesi..
Ben yokken gelen haberlere bakıyorum da şöyle bir haber geçmiş:
IMF/LIPSKY:"GORUSMELER COK FAYDALI VE VERIMLI GECIYOR"
Benim tanıdığım Pala bu haberi 10 saniye içinde +5.000 puan yapıp 10 saniye sonra da -7.000 puan yaparak karşılardı... Pala yaşlanıyor mu ne... Eski refleksleri kalmadı galiba....![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
bugün palanın niyetini anlayabilen var mı..![]()
Aynı bu taktiği uygulayan bir arkadaşım 2009 içinde iki kez hesabını sıfırladı... Bu taktik yatay piyasada geçerli olabilir. Yatay piyasada tam en tepeden long, tam en dipten short açılmadıkça eninde sonunda fiyat gelip sizi kara geçirir. Ama trend zamanı iflas edersiniz.
Geçen yıl Mart'da açtığınız short'ları Ağustos'a kadar elde tuttuğunuzu düşünün....
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
yaf böyle saçma piyasa olurmu ueheuh biraz once satıs baskısı yapıp emır patlatıyola sımdı kapısıyo resmen ... üvvv de üvvvv üvvv de üvvvv
namıssız aga sen haksızsın senı kınıyorum ve sana laflar hazırladım
ueheuhe
la bidaha nasıl gircem ben lönk![]()
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Bir kere de ben yazayim: YYLD
Ama stopum artik cok yakin! Aninda satarim![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Sazan SW portföydeki kısaları fiyat 68.05'i görüyorsa kapatacaktır.
Stop loss breakeven'a konmuştur.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri